1. Home
 2. Knowledge Base
 3. Werkplek
 4. Hoe bezet ik een werkplek?
""
Edje

Hoe bezet ik een werkplek?

Print Friendly, PDF & Email

In FlexWhere kan je een werkplek bezetten op verschillende manieren.

 • Flexwhere voor Desktop (Desktop)
  De locatie van iedere desktop of workstation is bekend. De verbinding wordt automatisch opgezet zodra het apparaat inlogt via het bedrijfsnetwerk.
 • Flexwhere voor Desktop (Laptop)
  De laptopnaam is bekend bij FlexWhere. De gebruiker ontvangt tijdens het inloggen een pop-up. FlexWhere vraagt de gebruiker om de een werkplek aan te geven. De gebruiker kan ook aangeven dat er extern wordt gewerkt.
 • Flexwhere voor Desktop (Laptop met docking station)
  De locatie van het docking station is bekend. De verbinding wordt automatisch opgezet zodra het apparaat inlogt via het bedrijfsnetwerk.
 • Mobiele app Selecteer een werkplek, dan krijg je een optie “bezet werkplek”. Je werkplek blijft bezet zolang je de werkplek niet handmatig vrijgeeft. Doe je dit niet, dan blijft de werkplek 9 uur bezet.
 • Webomgeving Selecteer een werkplek, dan krijg je een optie “bezet werkplek”. Je werkplek blijft bezet zolang je de werkplek niet handmatig vrijgeeft. Doe je dit niet, dan blijft de werkplek 9 uur bezet.

Vraag de FlexWhere beheerder binnen uw organisatie om meer informatie met betrekking tot welke manier uw organisatie gebruikt.

Ga terug naar: Hoe werkt FlexWhere?

Bijgewerkt op 12-05-2023

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerde artikelen

Hulp nodig?
Can't find the answer you're looking for?
Contact Support