1. Home
  2. Werkplek
  3. Hoe bezet ik een werkplek?
""
Edje

Hoe bezet ik een werkplek?

In FlexWhere kan een werkplek op drie manieren bezet worden.

• Desktop
    De locatie van iedere desktop of workstation is bekend. De verbinding wordt automatisch opgezet zodra het apparaat inlogt via het bedrijfsnetwerk.
  • Laptop
    De laptopnaam is bekend bij FlexWhere. De gebruiker ontvangt tijdens het inloggen een pop-up. FlexWhere vraagt de gebruiker om de een werkplek aan te geven. De gebruiker kan ook aangeven dat er extern wordt gewerkt.
  • Laptop met docking station
    De locatie van het docking station is bekend. De verbinding wordt automatisch opgezet zodra het apparaat inlogt via het bedrijfsnetwerk.

Vraag de FlexWhere beheerder binnen uw organisatie om meer informatie met betrekking tot welke manier uw organisatie gebruikt.

Ga terug naar: Hoe werkt FlexWhere?

Bijgewerkt op 16-03-2021