1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Werkplek
  4. Hoe bezet ik een werkplek?
""
Edje

Hoe bezet ik een werkplek?

Print Friendly, PDF & Email

In FlexWhere kan je een werkplek bezetten op verschillende manieren.

Eenmaal geïnstalleerd, draait FlexWhere for Desktop op de achtergrond. Als uw laptop zich binnen een goedgekeurd netwerk bevindt, wordt het pictogram van de app groen. De gereserveerde werkplek wordt automatisch op ‘Op kantoor’ gezet als uw IP-adres overeenkomt met de goedgekeurde lijst die wordt beheerd door de beheerder.

De locatie van het dockingstation is bekend. De verbinding wordt automatisch tot stand gebracht zodra het apparaat inlogt via het bedrijfsnetwerk.

De naam van de laptop is bekend in FlexWhere. De gebruiker ontvangt een pop-up tijdens het inloggen. FlexWhere vraagt de gebruiker om een werkplek aan te duiden.

Selecteer een werkplek en druk op “werkplek bezetten”. Je werkplek blijft bezet totdat je deze handmatig vrijgeeft. Doe je dit niet, dan blijft de werkplek 9 uur lang bezet.

Selecteer een werkplek en druk op “werkplek bezetten”. Je werkplek blijft bezet totdat je deze handmatig vrijgeeft. Doe je dit niet, dan blijft de werkplek 9 uur lang bezet.

Een gebruiker kan maar één werkplek tegelijk bezetten. Als een gebruiker een tweede plek wil bezetten, krijgt hij/zij een pop-up te zien met de melding dat hij/zij al verbonden is via een dockingstation of handmatig bezet via het web of mobiel. Om een andere werkplek te bezetten, moet de andere werkplek eerst handmatig worden losgekoppeld/vrijgegeven.

Bijgewerkt op 05-04-2024