1. Home
  2. Control Centrum
  3. Hoe activeer ik een docking station?
""
Edje

Hoe activeer ik een docking station?

Een docking station activeren in FlexWhere kan door IT-medewerkers van je organisatie in het Control Centrum bij de instellingen. Zodra een laptop aan een geactiveerde docking station is gekoppeld, kleurt de werkplek, waar het docking station staat, automatisch rood in FlexWhere.

Op het moment dat je de laptop uit het docking station haalt, kleurt de werkplek weer groen. FlexWhere voor Desktop zal nu aan de laptop-gebruiker vragen om aan te geven op welke werkplek hij zit.

Het activeren van een docking station werkt als volgt:

1. Login op het Control Centrum van FlexWhere;
  2. Ga naar het menu ‘Instellingen’;
  3. Ga naar het tabblad ‘Organisatie’;
  4. Selecteer eventueel de juiste organisatie;
  5. Schakel onder FlexWhere voor Desktop ‘Docking stations MAC prefixes’ in;
  6. Vul het prefix van het MAC-adres van het docking station in;
  7. Vul eventueel meer prefixen van MAC-adressen toe, gescheiden door een komma;
  8. De wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Bijgewerkt op 14-04-2021