1. Home
  2. Belangrijk bericht over LOG4J
""
Edje

Belangrijk bericht over LOG4J

Print Friendly, PDF & Email

13 December 2021

LOG4J kwestie heeft geen invloed op FlexWhere

Wij willen graag ingaan op het recente nieuws over een nieuwe kwetsbaarheid in een softwarecomponent genaamd LOG4J. Dit component wordt vaak in Java-projecten gebruikt.

Ons team heeft een scan uitgevoerd om te zien of de kwestie een impact heeft op FlexWhere. Gelukkig bevat onze software geen kwetsbare versie van LOG4J.

We zijn blij te kunnen melden dat FlexWhere niet wordt beïnvloed door deze kwestie. Ook eerder deze week is onze software niet beïnvloed.

Wij werken voortdurend aan FlexWhere en het ondersteunen van flexibele, veilige werkomgevingen. Wij horen graag van je wat wij kunnen doen om jouw organisatie het beste te ondersteunen.

Met vriendelijke groet,
Het FlexWhere-team

Bijgewerkt op 17-12-2021