Score van 100% op internet.nl

Print Friendly, PDF & Email

Naast gebruiksgemak is beveiliging een groot aandachtspunt bij het ontwikkelen van FlexWhere. Dat is een voortdurende taak voor al onze developers en voor onze UX-designers. Een eigen security officer houdt die beveiliging nog extra in de gaten. Daarom zijn we blij dat we 100% scoren op internet.nl en een A+ krijgen op SSL Labs van Qualys,

Een incident is nooit helemaal uit te sluiten, maar we maken het kwaadwillenden wel zo lastig mogelijk. Dat doen we door onze interne processen steeds onder de loep te nemen, gebruikersgedrag te sturen op veiligheid, privacy als uitgangspunt te nemen, goed te testen en het gebruik van interne en externe beveiligingstools.

Er zijn veel tools waarmee we onze security kunnen inspecteren. Zo hebben we voor de sites van onze klanten een 100% score bij internet.nl. Dat is een belangrijke site waarin onder meer providers, bedrijven die domeinnamen registreren en de Nederlandse Rijksoverheid samenwerken om het internet veiliger te maken. Het internationale SSL Labs van Qualys geeft de klantsites met A+ de hoogste score.

Uiteraard houdt het niet op bij die 100% en A+. Er zijn veel meer maatregelen die worden aanbevolen. Bovendien komen er dagelijkse nieuwe adviezen bij. Achter de schermen werken wij dan ook voortdurend aan een nog betere beveiliging.