Reserveer tot maand van tevoren en herhaal reserveringen

Print Friendly, PDF & Email

Iedere organisatie is anders en dus verschillen ook de wensen voor het reserveren van een werkplek. Daarom hebben we meer mogelijkheden toegevoegd aan FlexWhere. De wijzigingen worden op 31 augustus vrijgegeven.

Het was al mogelijk om een werkplek 24 uur van tevoren te reserveren. Die termijn breiden we uit. Vanaf 31 augustus kan een werkplek desgewenst tot 1 maand in de toekomst worden gereserveerd. 

Op het moment dat een werkplek wordt gereserveerd, bieden we de optie voor herhaling. De werkplek wordt dan bijvoorbeeld iedere maandag tussen 09.00 en 17.00 uur gereserveerd. Voorwaarde is wel dat er geen andere reservering op die tijd staat. Uitgangspunt blijft namelijk dat reserveringen elkaar niet kunnen overlappen.

Is er sprake van activiteitsgerelateerde werkplekken? Dan is het handig dat  de medewerker vanaf 31 augustus vooraf verschillende werkplekken kan boeken. Bijvoorbeeld maandag een samenwerkplek, op woensdag een fat client voor grafisch werk en vrijdag een zit-sta-plek.

Op veler verzoek is het vanaf 31 augustus ook mogelijk om anoniem een werkplek te reserveren.

De opties vanaf 31 augustus in het kort:

Meer reserveringsopties in ontwikkeling

We blijven FlexWhere op basis van wensen van klanten verder ontwikkelen. Denk aan het reserveren van een werkplek voor collega’s.  Zo kan het afdelingssecretariaat snel een werkplek vastleggen voor iemand uit het team of voor een gast. 

Ook werken we aan de mogelijkheid dat een medewerker, bijvoorbeeld een teamleider, een bureaublok kan reserveren voor een groep collega’s. Een andere toekomstige functionaliteiten is een melding voor de medewerker die op een plek zit waar een reservering gaat starten of een werkplek die geblokkeerd is.

Voor niet alle organisaties is de reserveringsoptie geschikt. Daarom werken we aan de optie om die uit te zetten.Het zijn slechts enkele van de vele functionaliteiten waarmee we FlexWhere de komende tijd uitbreiden. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op via info@flexwhere.nl of uw accountmanager. We horen graag meer over uw situatie.