Nieuwsbrief 28 februari 2022

Print Friendly, PDF & Email

Welkom bij deze nieuwsbrief. In deze editie:

• NIEUW! Reserveren via het web
  • Verplichte update: FlexWhere voor mobiel
  • NIEUW! Lijst van beschikbaarheid medewerkers

NIEUW! Reserveren via het web

Reserveringen kunnen vanaf nu ook via het Web gedaan worden

Dit geldt zowel voor het reserveren van een werkplek als voor het reserveren van een parkeerplaats. Ook geldt dit voor groepsreserveringen als de gebruiker een bureauplanner of admin is.

Het werkt precies hetzelfde als op de app:
Reserveer van overal. Gemakkelijk en in slechts een paar klikken!
Leer hoe je via het web kunt reserveren

Verplichte update: FlexWhere voor mobiel

Op de app heb je mogelijk een update melding gekregen. Dit is een herinnering om de update uit te voeren. Op het gebied van beveiliging is FlexWhere up-to-date en zoeken we steeds naar manieren om voorop te blijven lopen en te verbeteren.

Daarom dringen we er bij alle gebruikers op aan om de app vóór 3-3-2022 bij te werken.

Na deze datum zal de oudere versie van de app niet meer werken.
Gebruikers in deze situatie krijgen een melding in de app om te upgraden.

Bekijk de nieuwste versie hier

NIEUW! Lijst van beschikbaarheid medewerkers

Vanaf nu is het nog gemakkelijker om collega’s te vinden!

FlexWhere geeft een lijst met een overzicht van de beschikbaarheid van medewerkers.
Op deze lijst vind je alle bekende gebruikers en is het mogelijk om te zien wie
beschikbaar is, wie niet, of wie er extern werkt.

Gebruikers die anoniem zijn, zullen niet op deze lijst staan.

Leer hoe je de lijst kunt bekijken

FlexWhere werkt voortdurend aan de ondersteuning van veilige werkomgevingen in het nieuwe normaal. Om van je te horen hoe je organisatie dit aanpakt en wat we kunnen doen om je te blijven steunen, is voor ons zeer waardevol en wordt erg op prijs gesteld.
Met vriendelijke groet,
FlexWhere Team
Schrijf ons

Leave a Comment