Maak het makkelijker voor de schoonmaker

Een coronaproof kantoor legt veel druk op schoonmakers. Zij moeten zorgen dat er geen besmetting via oppervlakten plaatsvindt. Die kans is klein, maar: ‘better safe than sorry’. Daarom hebben wij een extra functionaliteit ingebouwd, speciaal voor schoonmakers.

Met één druk op de knop genereert FlexWhere een pdf met een overzicht van alle gebruikte werkplekken. Het is een handige plattegrond die precies laat zien waar medewerkers, die zijn ingelogd, hebben gewerkt. Dat betekent dat deze bureaus extra goed schoongemaakt moeten worden.

De uitdraai toont alleen de werknemers die zijn ingelogd op kantoor. Daarom is het belangrijk dat medewerkers met een laptop via FlexWhere voor Desktop altijd laten weten waar op kantoor ze werken.

In dit artikel staat hoe de pdf kan worden uitgedraaid. Alle vragen over FlexWhere en corona staan in dit overzicht.